In het middensegment binnen de tuningsector zijn deze nieuwe PHBH carburateurs van SIP Performance de eerste keuze voor iedereen die met een beperkt budget meer vermogen uit zijn scooter wil halen.

De klassieke PHBH carburateurs van Dell’Orto zijn misschien wat verouderd, maar ze zijn nog steeds erg populair. Hun technologie is eenvoudig, bewezen en betrouwbaar. Helaas is de productie van “vintage” technologie niet de focus van het merk en ook de leveringingen verslechteren van jaar tot jaar. De oplossing hiervoor zijn twee PHBH carburateurs, die onder het SIP Performance-label worden gelanceerd.

– Goede prijs-kwaliteitverhouding
– Bewezen technologie voor solide tuning
– Voorzien van trekchoke en grote vlotterklep

Nieuwe PHBH carburateurs van SIP Performance

Deze zwarte carburateurs hebben een trekchoke in plaats van een klepchoke. SIP gebruikt een 350 vlotternaaldklep in combinatie met een 50 gasschuif. De aanzuigtrechter met een aansluitbreedte van 62 mm is perfect voor zowel grote luchtfilters als de aansluiting van de originele aanzuigslang. De carburateurs van SIP Performance hebben een basisafstelling die een solide startpunt biedt voor het vinden van de juiste afstelling. De afstemming op de betreffende motorconfiguratie moet echter altijd door jou zelf en in elk geval motor specifiek worden uitgevoerd.

Een voordelige, hoogwaardige carburateur die perfect is voor tuning in het middenbereik.

Kijk voor deze carburateur op: https://sip.shop/phb-en