In aanloop naar de officiële Nederlandse onthulling op 21 februari aanstaande op de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI, heeft Peugeot Scooters de officiële prijzen van de Peugeot Django vrijgegeven. De nieuwe vintage scooter van het merk met de pakkende neo retro looks wordt in ons land leverbaar vanaf € 2.599 en is inmiddels te bestellen bij de officiële dealers.

De Django wordt voor Peugeot Scooters het absolute nieuwe boegbeeld en combineert een stijlvol vintage design met de geavanceerde technologie van deze tijd. Hij moet er voor gaan zorgen dat 2015 het jaar voor Peugeot Scooters gaat worden. Met de keuze uit snor-, brom- en motorscooterversies, een designlijn met vier verschillende stylen en een keur aan optionele accessoires gooit de Django hoge ogen.

Van Heritage tot Allure
De prijslijst van de Peugeot Django begint bij € 2.599 voor de 50cc Django Heritage; als 125cc motorscooter wordt hij – eveneens in Heritage-uitvoering – leverbaar vanaf € 3.599. Voor zowel de 50cc uitvoeringen (25km en 45km) als de 125cc motorvariant wordt de Django beschikbaar in vier geheel eigen designlijnen:

Heritage (in mono colour uitvoering, met de stijl van de fifties in een sober jasje)
Evasion (een echte beach cruiser met een two-tone design, met Milky White als basiskleur, White Wall banden, een verchroomd bagagerek en een windscherm)
Sport (een racy design in de exclusieve kleur Blue France, een eenpersoons zadel en opvallende startnummers op de flanken)
Allure (Franse elegantie voor twee, met een two-tone design met matte en hoogglans delen, inclusief een topkoffer en stijlvolle details).

Vanafprijzen

  Django Heritage Django Evasion Django Sport Django Allure
50cc (25 en 45 km) € 2.599 € 2.799 € 2.799 € 2.999
125cc € 3.599 € 3.799 € 3.799 € 3.999

 

Kort na het publieksdebuut van de Peugeot Django op de Huishoudbeurs zullen de eerste (125cc) exemplaren ook bij de Nederlandse Peugeot Scooters-dealers arriveren.