De prijzen voor de langverwachte Speed 400 en Scrambler 400 x van Triumph Motorcycles zijn vandaag bekendgemaakt. De Speed 400 roadster is verkrijgbaar vanaf €5895 in België en €6795 in Nederland en de Scrambler 400 x begint vanaf €6595 in België en 7495 in Nederland.

Beide modellen staan vanaf eind januari 2024 bij de dealers en zijn voorzien van een gloednieuwe motor en ontworpen om rijders van alle leeftijden en elk niveau een prettige, opwindende én vertrouwenwekkende rit te bieden.

Voor deze prijs, bieden beide modellen ongelooflijk veel waar voor hun geld. Ze bieden toonaangevende prestaties in hun klasse, een hoog niveau van standaarduitrusting en een technologie die op de rijder gefocust is. Dit alles aangevuld met de hoogst mogelijke kwaliteit en details, de beste onderhoudsintervallen in hun klasse en een uitgebreide garantie van twee jaar.

Paul Stroud, Chief Commercial Officer van Triumph Motorcycles: “De reacties op de Speed 400 en Scrambler 400 X zijn fenomenaal en we weten dat klanten over de hele wereld reikhalzend hebben uitgekeken naar de prijs. We willen deze motorfietsen zo toegankelijk en concurrentieel mogelijk maken en we hopen dat deze prijzen potentiële klanten in elke markt zullen verrassen en enthousiast maken. We geloven dat we hiermee een ongelooflijke meerwaarde bieden, zowel wat betreft de initiële aankoopprijs als de totale eigendomskosten. De bestellingen stromen al binnen en beide modellen zullen vanaf eind januari bij de dealers staan. We zijn ervan overtuigd dat een nieuwe generatie Triumph rijders binnenkort zal kunnen genieten van Triumphs iconische stijl, kwaliteit en prestaties.”

De Speed 400 en Scrambler 400 X zijn nu al terug te vinden op Triumphs gebruiksvriendelijke online configurator