Met ingang van 1 maart a.s. hebben Qooder Nederland en Hans van Wijk Motoren in Zoetermeer afgesproken dat alle Qooder-activiteiten in Nederland onder de vlag van Qooder Nederland gaan vallen. Directeuren Hans van Wijk en Freek Sanders van Well (Qooder) zijn overeengekomen dat Qooder Nederland alle voorraden uit Zoetermeer overneemt en Hans van Wijk zijn focus volledig op alles met en rond motorfietsen kan leggen.

 

Uniek product dat volle aandacht verdient

Hans van Wijk van Hans van Wijk Motoren: “We hebben ons als eerste in Nederland enkele jaren
ingespannen om Qooder te verkopen. Vanaf het begin waren we onder de indruk van dit mooie, unieke product. Gaandeweg merkten we dat wij, door de grote drukte op motorgebied, Qooder onvoldoende aandacht konden geven. Je moet wel de boer op, anders werkt het niet. Plus je zag dat de doelgroep van Qooder niet de motorrijder is. Bij ons voelden velen zich als een kat in een vreemd pakhuis. De combinatie die Freek met Bosch Car Service opzette, sluit veel beter aan. Automobilisten met B-rijbewijs lopen bij ons niet zomaar binnen, bij een autobedrijf – logisch – wel. Freek en ik hebben overlegd en vanaf nu laat ik Qooder los. Mijn focus gaat volledig op ‘mijn motoren’. Die winkel met 35 man vergt al genoeg.”

“Mooie stap van Hans”

Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland: “Nadat Hans en ik contact hadden gehad, hebben we alles op een rij gezet. Hij vond het mooi hoe wij de verbinding met Bosch legden en zei dat zowel die koppeling als dat we één merk ‘doen’ onze positie veel sterker maakt. Daarom was het beter als hij Qooder los ging laten. Zo gezegd, zo gedaan en een Qooder is eigenlijk ook wel een beetje een a-typisch product in een motorzaak. Ik geloof heel erg ‘in elkaar laten leven’ en waardeer de opstelling van Hans. Een mooie stap. Vanzelfsprekend kunnen al zijn Qooder-klanten terecht bij één van onze 25 dealers in Nederland. Daar vinden ze alle steun op gebied van verkoop, service, onderhoud, leasing en verzekering.”

www.qoodernederland.nl