De Royal Enfield Himalayan is gebouwd op basis van decennia aan expedities, duizenden kilometers over ongebaande paden en dwars door het meest uitdagende terrein. Uit eer voor zijn naam en oorsprong, introduceert Royal Enfield nu de Himalayan Travel Edition. 

Himalayan Travel Editie

Deze veelzijdige motorfiets is nu tijdelijk* verkrijgbaar als Travel Edition en verder uitgerust met een 2-delig kofferrek en aluminium zijkoffers, waarbij er voor de koffers zelf nog is te kiezen uit de zwarte of zilverkleurige variant. Het avontuur op een Royal Enfield Himalayan is altijd dichtbij. In een handomdraai werken het enkele wiegframe, lage zitpositie en lange veerwegen in perfecte harmonie samen met verhard wegdek, gravel of rotspaden. Een ijzersterke en veelzijdige motorfiets die geschikt is voor ieder terrein. Dankzij de speciaal ontworpen bevestigingspunten op het frame kun je ieder moment de Himalayan bepakken.

Prijzen

  • Himalayan Travel Edition Granite Black €6.799,- (BE €5.999,-)
  • Himalayan Travel Edition Pine Green €6.799,- (BE €5.999,-)
  • Himalayan Travel Edition Mirage Silver €6.899,- (BE €6.099,-)
  • Himalayan Travel Edition Lake Blue €6.899,- (BE €6.099,-)

Het voordeel is ruim €500,-

De Himalayan Travel Edition is direct uit voorraad leverbaar. Bezoek snel een officiële Royal Enfield Dealer bij u in de buurt!

* Deze promotie is geldig t/m 31 juli 2022 of zolang de voorraad strekt