De Vespa Pic Nic is uitgerust met een reeks speciale accessoires die zijn ontworpen om maximaal te genieten in de buitenlucht. De Vespa Pic Nic is uitgerust met een elegante picknickmand van hout verweven met rotan die een handige verwijderbare koeltas en de onmisbare deken bevat. Gemaakt van een speciale jacquardstof met een patroon dat lijkt op de geweven mand, de deken is waterbestendig, dus het is het ideale accessoire voor een land als Nederland.

Vespa Pic Nic

Zowel de mand als de deken, voorzien van het Vespa Pic Nic-logo, kunnen gemakkelijk worden vervoerd op het verchroomde bagagerek voor en achter dat standaard is op deze speciale versie. Verrijkt met een bruine leren riem die ook als handvat dient om gemakkelijk de opgevouwen deken te kunnen dragen.

Verkrijgbaar in de Verde Pic Nic en Grigio Pic Nic kleurenschema’s met elegante graphics op de zijpanelen. Vespa Pic Nic heeft ook een speciaal tweekleurig zadel, waarbij het beige zitgedeelte wordt gecombineerd met een donkerbruine achterstreep met een bijzonder geweven patroon. Voor de echte fan; het zadel wordt ook versterkt door lichtgrijze biezen en een riem versierd met de Italiaanse vlag.

Vespa Pic Nic

De donkerbruine tint komt ook terug in de rubberen inzetstukken op de voetsteunen en de voorkant, in de versieringen op de typische stropdas. Het uitrustingspakket valt ook op door zijn verchroomde carrosserieprofielen en zijn velgen, grijs gelakt met diamantranden. Zoals bij elke speciale editie van Vespa, identificeert een plaatje op het beenschild de serie.

Als je van deze special of andere specials niet heel hebberig van bent geworden weten wij het ook niet meer. Prijs NL €4.939,- België €4.699,- en deze uitvoering staat inmiddels bij de dealers.