Het huidige motorseizoen is nog niet eens ten einde, maar toch is Shoei alweer helemaal startklaar voor 2017. Op de Intermot, van 5 tot en met 9 oktober in Keulen, kun je zelfs al lijfelijk kennismaken met Shoei’s nieuwe 2017 line-up.

 Sport, toer, offroad of custom, het maakt niet uit waar je passie ligt, iedere motorrijder mag zich voor volgend jaar verheugen op diverse nieuwe, trendy en bovenal verfrissende designs. De in 2013 geïntroduceerde GT-Air, een integraalhelm met geïntegreerd zonnevizier voor de (sportieve) toerrijder, is er volgend jaar in niet minder dan 32 kleurstellingen, waarvan maar liefst tien nieuwe decor-uitvoeringen. Ook de gamma’s van de meer sportief getrimde NXR en X-Spirit III zijn voor komend jaar flink uitgebreid. De eveneens in 32 uitvoeringen verkrijgbare NXR is er in elf nieuwe varianten (waaronder een Jules Cluzel-replica), terwijl het gamma van de high-end race-integraal X-Spirit III is gecompleteerd met een drietal bijzondere replica’s van Kagayama, Laverty en natuurlijk Marc Marquez.

De afgelopen jaar gepresenteerde J•O mag zich verheugen op een tweetal bijzonder lekkere nieuwe retro designs: de Gratte-Ciel uitvoering geniet door het bijzondere ‘verfspatten’ kleurverloop een buitengewoon vintage uitstraling, terwijl ook de opvallende houtstructuur van de Waimea een regelrechte aandachtstrekker is.

De adventure- en offroadrijder zijn we uiteraard niet vergeten, de zeer populaire Hornet ADV crossover-lijn wordt uitgebreid met vier spectaculaire Navigate-uitvoeringen, waaronder twee stoere matzwarte designs. Datzelfde matzwart vormt tevens de basis voor de vier nieuwe Hectic-uitvoeringen van de VFX-W crosshelm, waar het wordt gecombineerd met wit, groen, blauw of roze.

 Je vindt de complete 2017-collectie op www.shoei-europe.com, bovendien zijn alle nieuwe kleuren c.q. uitvoeringen de komende week ook al op de Intermot in Keulen te bewonderen. Je vindt de Shoei-stand in hal 07.1 (standnummer E010). Kijk voor meer informatie of andere Shoei producten op www.shoei-europe.com, of volg Shoei op Facebook