Per jaar worden er circa 15.000 brommers en scooters gestolen, met een voortdurende verhoging van verzekeringspremies als gevolg.

In de aanpak van scooterdiefstal heeft ScootSecure speciaal voor gemotoriseerde tweewielers een GPS-volgsysteem ontwikkeld. Dit systeem is waterdicht (IPX 6) en verbruikt geen stroom van de accu van het voertuig als het contact wordt uitgezet.

“We zitten halverwege december en ScootSecure heeft tot nu toe 2 maal een Yamaha TMAX, 2 maal een Piaggio MP3 en zelfs 6 keer diverse Vespa’s teruggevonden na diefstal in samenwerking met politie en meldkamer. Na 5 jaar tijd zitten we nog steeds op een terugvind percentage van meer dan 98,5%!”

GPS technieken
Na diefstalmelding bij onze meldkamer stond de politie in alle gevallen binnen 1 uur naast het voertuig. ScootSecure maakt gebruik van state-of-the-art GPS technieken om je kostbare bezit in de gaten te houden. Online en 24 uur per dag.  En niet alleen jij, maar ook al je vrienden op Facebook kunnen zien waar je scooter of brommer is! Maar dat laatste natuurlijk alleen als jij dat wilt, want sociale controle werkt. Dat weten we uit ervaring. En dat het niet teveel mag kosten spreekt voor zichzelf.

Goedgekeurd voor verzekeraars
Een GPS device kost eenmalig € 189,00 inclusief BTW. Dit is inclusief € 45,00 activatiekosten. Dit GPS-device reken je af bij de installateur als het is ingebouwd.De inbouwkosten zijn eenmalig en de prijs kun je vooraf afstemmen met de installateur. Dit kan per installateur en per object verschillen en hangt er sterk vanaf hoe moeilijk of hoe makkelijk de inbouw is. Ook de inbouw reken je rechtstreeks met de installateur af. Maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso. Je abonnement ga je aan voor onbepaalde tijd. Je kunt je abonnement altijd per maand opzeggen zonder opgaaf van reden. Je zit dus nooit voor een lange tijd aan een abonnement vast! ScootSecure gaat uit van fair payment policy. Dit houdt in dat als incasso niet mogelijk is of wordt gestorneerd, het abonnement is beëindigd. Als je weer wilt worden aangesloten kost dit eenmalig € 45,00 inclusief BTW.

Kijk voor meer informatie op www.scootsecure.nl