Van de Kuinder Motoren in Hilversum is een familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat. Wij zijn exclusief Yamaha dealer. Naast de verkoop van nieuwe Yamaha’s en gebruikte motoren van alle merken, verkopen wij onderdelen en accessoires, verrichten wij motoronderhoud aan alle Japanse merken, verhuren we motoren en hebben we een uitgebreide kledingshop. Klanttevredenheid staat bij ons hoog aangeschreven en wij staan voor een eerlijk en gedegen advies, gebaseerd op een grote productkennis mede door jarenlange ervaring.

Functieomschrijving: 
Wij zoeken een enthousiaste en vakbekwame verkoper waarbij het motorrijden in de genen zit. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verkopen van nieuwe en gebruikte motoren en motorscooters. Je verzorgt de motorverkoop van begin tot eind denkende aan het geven van het juiste advies tot aan de aftersales. Je bent zelfstandig, secuur en kunt goed het overzicht houden. Het opzetten van marketing activiteiten in de winkel, het bijhouden van de website en het onderhouden van social media campagnes behoren ook tot jouw taken. Uiteraard zorg je er voor dat de showroom en motoren er netjes verzorgd bijstaan. Verder vind je het geen probleem om je collega te assisteren bij de verkoop van onderdelen en accessoires indien nodig.

Functie-eisen:
– MBO werk- en denkniveau
– Enige jaren relevante ervaring als motor- en/of autoverkoper
– Beschikt over (technische) kennis van motoren
– Klantvriendelijk, dienstverlenend, commercieel en collegiaal
– Beschikt over goede Nederlandse taalvaardigheden zowel in woord als geschrift
– Flexibel en zelfstandig

Wij bieden:
– Een fijne werkplek in een modern pand
– Een afwisselende functie
– Een informele werksfeer
– Gemotiveerde collega’s
– Op termijn een vast dienstverband
– Salaris conform opleiding en ervaring

Interesse?
Ben jij die enthousiaste en commerciële teamspeler die we zoeken en heb je interesse? Stuur je motivatie met CV, bij voorkeur met pasfoto naar Roger van de Kuinder, roger@vandekuinder.nl. Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten. Vanaf begin januari 2018 zullen wij reageren op de ingezonden sollicitaties.

www.vandekuinder.nl