De fabrikant van ROOF-helmen heeft vanaf heden de garantie van haar helmen assortiment verlengt naar maar liefst 7 jaar!

Nieuwe garantie: 7 jaar vanaf de datum van aankoop.
In 2024 is ROOF een van de weinige fabrikanten die haar volledige productie- en distributieketen in eigen handen heeft. De fabrikant uit de Franse Rivièra, met hoogwaardige producten en historisch lage retourpercentage na verkoop, heeft besloten de garantieperiode van haar ROOF E22.06 helmen te verlengen van 4 naar 7 jaar. Het proces blijft hetzelfde: simpelweg de referentie van de helm registreren nadat een account is aangemaakt op de roof.fr website.

Een service voor de consument, een sterk argument voor de verkoper
Net als alle gebruikelijke garanties dekt de ROOF-garantie de gehele helm, de onderdelen en voeringen, evenals de schroeven, voor alle vormen van fabricagefouten en sluit alleen zaken uit die verband houden met normale slijtage, of problemen gerelateerd aan schokken of onjuist gebruik van het product.

Door de garantie te verlengen naar 7 jaar is de Franse fabrikant van hoogwaardige ROOF E22.06 helmen en specialist op het gebied van vezels een van de eerste fabrikanten van motoruitrusting die een dergelijke service aanbiedt, dankzij controle over het fabricageproces en de kwaliteit van jethelmen, modulaire helmen en integraalhelmen.

In een tijd waarin de duurzaamheid van producten en hun kwaliteit/prijsverhouding twee belangrijke onderwerpen zijn voor de consument, is deze garantie een verantwoorde benadering die geen invloed zal hebben op de verkoopprijs.