Met trots kondigt Bihr aan de samenwerking te zijn aangegaan met de enige vrouw in de 2022 editie van het IDM Supersport kampioenschap; de talentvolle Anne van Galen.

De samenwerking houdt in dat Anne zal gaan rijden met de stijlvolle maar hightech airbag motorkleding van RST en met de Race Star helm van Bell.

Als enthousiast motorrijder maar met relatief weinig circuitervaring ging Anne in november 2016 een week circuit rijden in Spanje. Hier bleek al snel haar talent en besloot ze om dit verder te ontwikkelen door een heel jaar competitie te gaan rijden. Zelf sleutelend, pionierend in een competitieve mannenwereld, behaalt ze diverse successen.

In 2018 startte Anne in de Procup en in 2019 deed ze mee aan het ONK Supercup 600 met als beste resultaat twee top 5 noteringen. Ook sloot ze dat jaar als rookie of the year de top-10 klassering in de Supercup.

Na 4 deelnames aan het Nederlands kampioenschap heeft Anne van Galen de kans gekregen om in 2022 te starten in het IDM-kampioenschap. In het zeer competitieve IDM SSP600 komen vooralsnog geen vrouwen uit. Ook Bihr vind dat dit moet veranderen en zal daarom Anne als trendsetter maar ook als groot talent ondersteunen op haar sportieve missie.

Bihr, RST en Bell wensen Anne van Galen heel veel succes!

www.mybihr.com