Met trots presenteert Asiangear BV zich als exclusief importeur van Horwin in Nederland.

Horwin

Horwin produceert sinds 2013 elektrische scooters en motorfietsen, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Doordat zij zich enkel focussen op de Europese markt, zijn alle voertuigen ontworpen op basis van de hoge Europese eisen.

Horwin

Horwin heeft een gevarieerd assortiment aan modellen met unieke designs. Zo won Horwin dit jaar de Red Dot Design Award voor de categorie product design.

Stijgende vraag

Asiangear ziet een stijgende vraag vanuit de markt in het hogere elektrische scootersegment. Door het toevoegen van Horwin aan het merken portfolio, kunnen zij nog meer voldoen aan deze vraag. Horwin zal worden gevoerd naast de huidige merken van Asiangear: AGM, BTC, Ecooter, Goccia, Hanway en Italjet.

Exclusief importeur

Horwin was op zoek naar een importeur in Nederland met landelijke dekking. Horwin en Asiangear gaan een langdurige samenwerking aan. Tot voor kort zijn door Horwin beperkte aantallen aan andere importeurs in Nederland verkocht. Per heden is Asiangear dus exclusief importeur van Horwin.

Vooralsnog is Asiangear voor België nog geen exclusief importeur, het gehele assortiment kan echter wel geleverd worden aan de Belgische markt.

Prijzen

Kersvers Horwin importeur, Asiangear stuurde ons direct een consumentenprijslijst door. Het leert ons dat er al een Horwin is vanaf €2.999,-. De CR6 die we al eerder reden, heeft vanaf heden een adviesverkoopprijs van €6.099,-.

De Nederlandse website (www.horwin.nl) is nog in ontwikkeling. Voor meer informatie en technische specificaties verwijst de kersverse importeur je vooralsnog door naar www.horwinglobal.com