De gloednieuwe Brixton motoren die voor het eerst werden geïntroduceerd in 2015 en leverbaar werden in 2017, zijn voorzien van moderne technologie en retro styling waaronder ook deze Brixton Felsberg 125 X. De serie bestaat uit de klassieke BX 125, een Café Racer en een offroad-versie.

Al in dit eerste jaar was de BX 125 de op één na populairste 125cc motorfiets in Oostenrijk, België, Griekenland en Frankrijk. Brixton heeft zich in vrijwel alle distributielanden tot de 10 populairste merken in zijn categorie ontwikkeld. In 2018 bezorgde BRIXTON MOTORCYCLES een sensatie met het speciale model “BRIXTON FELSBERG 125 X”, beperkt tot slechts 555 voertuigen wereldwijd. Met zijn speciale exclusieve mat grijze kleur, spijkerbanden, koplamp-rooster, kniebeschermers, bagagerek en twee zijtassen is de Felsberg het ideale voertuig voor avonturiers. De beproefde 125 cc-injectiemotor met een vermogen van 8,3 kW springt zuinig om met brandstof met een verbruik van slechts 2,7 l/100 km. Geperforeerde schijfremmen voor en achter, aangestuurd door een gecombineerd remsysteem (CBS), zorgen voor veilig remmen. Moderne LED technologie wordt gebruikt voor richtingaanwijzers en dagrijverlichting, de snelheidsmeter is digitaal.

De BRIXTON Felsberg 125 X zal vanaf juli 2018 enkel in België beschikbaar zijn tegen een aantrekkelijke prijs van slechts 2.999,- Euro. Meer info en dealeradressen BRIXTON