Een van de toppers van DANE is voor 2017 in een nieuw ‘jasje’ gestoken: de Torben 2 GORE-TEX® Pro jas

De jas is in vergelijking met de huidige Torben, echter voorzien van vernieuwde features en een nog betere pasvorm. Denk hierbij aan; sterkere magneetsluitingen aan de kraag, verstelbare onderarmbreedte en extra isolatie op de borst. Voorzien van EN 1621-1, Level 2 gecertificeerde SAS-Tec protectoren op de ellebogen en schouders en verstevigd met slijtvast GORE-TEX® Armacor materiaal, wat zorgt voor een nog optimalere bescherming. Het ademende GORE-TEX® Pro 3-lagen direktlaminaat zorgt voor een maximaal draagcomfort. Door deze technologie zijn de buitenstof en het GORE-TEX® membraan met elkaar verlijmd, waardoor de stof het water niet opneemt en de jas dus licht van gewicht blijft tijdens een regenbui en snel droogt na de bui.

Een van de features van de ademende, winddichte en waterdichte Torben 2 GORE-TEX® Pro jas zijn de Rainblocker® ventilatie ritsen, die je kunt vinden op de borst en waarmee je de ventilatie in de jas kunt bepalen. Normale ventilatieritsen zitten alleen aan de buitenstof van de jas en hierdoor gaat de luchtstroom vaak niet verder dan het membraan. De speciale Rainblocker® ritsen zitten echter verwerkt in het 3-lagen direktlaminaat, waardoor de lucht bij een geopende rits direct door het membraan de jas in wordt geleid tot op de huid, maar water buiten houden als deze gesloten is. “GORE-TEX ® Pro” staat voor een 25% hoger ademend vermogen van het 100% waterdichte membraan en dus voor optimaal klimaat in de jas; ook in warme of zeer natte omstandigheden.

Daarnaast is de Torben 2 GORE-TEX® Pro jas o.a. nog voorzien van een SAS-TEC rugprotector, 3MTM ScotchliteTM reflectie, 3D_MESH ZONE, een uitneembare voering en een lange- en korte verbindingsrits om de jas gemakkelijk te kunnen verbinden met een van de DANE GORE-TEX Pro broeken, zoals bijvoorbeeld de Lyngby GORE-TEX® Pro broek. De DANE Torben 2 GORE-TEX® Pro jas is verkrijgbaar in de kleurcombinaties zwart/grijs en zwart/geel, in de maten 48-64, 27-30 (alleen kleur zwart/grijs).

Kijk voor meer informatie op www.motoport.nl