Polini Peugeot Kisbee 50 2T E4

De Polini HI-SPEED variateur is ontwikkeld voor de Peugeot Kisbee 2t scooter en is tot ongekend prestaties in staat, zonder ooit de maximale betrouwbaarheid op te geven. De halve poelie is zodanig ontworpen dat de uitslag van de riem kon worden vergroot. De binnenkant van de rollen heeft een polijstbehandeling ondergaan om het glijden verder te verbeteren. De drukveer heeft een 15% hogere belasting. De koppelingsveren zelfs een 50% verhoogde belasting. De rollen zijn bedekt met een nieuwe mix van nylon en aramidevezels. Een serie van 8,4 gram rollers wordt standaard meegeleverd in de verpakking. Met de Polini Hi-Speed ​​​​variatorkit verbeter je de acceleratie en bereik je sneller je topsnelheid.

art nummer: 241.757
verkoopadviesprijs € 73,20 inclusief BTW
100% Made in Italy

Polini Peugeot Kisbee 50 2T E4

De POLINI SCOOTER TEAM 4 uitlaatdemper voor de Peugeot Kisbee 50 2T scooter is ontwikkeld met technologie die is verkregen door ervaring in races op de Polini Italian Cup. In het bijzonder werd de demper herzien en geperfectioneerd, waarbij ook het aantal laspunten verhoogd om maximale prestaties en een nog meer race-look te verkrijgen. De geluiddemper is van zwart geanodiseerd aluminium met afneembare eindkap zodat het geluidsabsorberende materiaal makkelijk kan worden vervangen. De uitlaat is gehomologeerd en kunnen zowel op de verschillende modellen 50cc-scooters voor stadsgebruik worden gemonteerd evenals op getunede motoren die bedoeld zijn voor circuitwedstrijden.

Art nummer: 200.0423
verkoopadviesprijs € 235,- inclusief BTW
100% Made in Italy

Polini Peugeot Kisbee 50 2T E4

De Polini ECU, “Engine Control Unit” is specifiek voor de Peugeot Kisbee 50 en geprogrammeerd voor 2-takt motoren met elektronische injectie. De Polini ECU regelt en optimaliseert de hoeveelheid brandstof die in de cilinder wordt ingespoten en wijzigt ook de injectietijd. Het past perfect bij de Kisbee scooter met de juiste bedrading rechtstreeks aangesloten op de originele injector. De Polini regeleenheid is voorzien van twee verschillende vooraf ingestelde mappings, waarvan één standaard en één verhoogd met 3%.

Art nummer: 171.0016
verkoopadviesprijs € 131,- inclusief BTW
100% Made in Italy

Meer info POLINI

Polini Peugeot Kisbee 50 2T E4