Is er iemand gekker op Vespa dan Chris van den Boom? Wij betwijfelen het! Chris verdiept zich al sinds jaar en dag in de wereld van Vespa. Maandelijks wist hij ons te verbazen met iedere keer opnieuw een historisch Vespaverhaal in zijn eigen rubriek ‘Wild op de Wesp’ in Scooter&Bikexpress magazine. De Vespa geschiedenis wordt uitgebreid, in maar liefst 168 pagina’s beschreven en je wordt als lezer meegezogen in deze prachtige tijd.

Het was tevens de aanzet tot het maken van dit boek, waarin Chris je aan de hand van verhalen en schitterende en echt unieke foto’s meeneemt in de wereld van Vespa. Een boek dat niet alleen geschreven is door een liefhebber, maar ook gemaakt is voor een liefhebber. Zo zijn niet alleen alle ‘Wild op de Wesp’ artikelen te lezen, maar lees je ook alles over de club – en Vespa geschiedenis uit de lage landen, aangevuld met nog meer informatie en nog niet eerder gepubliceerde foto’s. Een absolute aanrader!

Het prachtige boek Wild op de Wesp is nu te bestellen in onze webshop voor slechts €36,95 inclusief verzendkosten en stevige kartonverpakking.

Wild op de Wesp

 

Daarnaast hebben we een mooie aanbieding 1 x Wild op de Wesp en 4 x Retrospecial met alles over Vespa voor slechts €49,95 inclusief verzendkosten

Wild op de Wesp + 4 x Retrospecial