Met een inhoud van ruim 20 liter en diverse handige opbergmogelijkheden zoals zijvakken en een gemakkelijk bereikbaar voorvak, is de nieuwe DIFI Jerez rugzak de ideaal partner voor een korte trip. Het doordachte design maakt de rugzak licht van gewicht en zeer praktisch om klein op te vouwen, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen als je hem even niet nodig hebt.

Je kostbaarheden kunnen opgeborgen worden in het binnenvak. De ritsen van de Jerez rugzak zijn voorzien van een lock , die ervoor zorgen dat de tas niet zomaar opengaat als je met hoge snelheid over het asfalt rijdt. De pullers aan de ritsen zijn voorzien van een speciaal materiaal, waardoor ze niet klapperen in de wind.

Ook aan comfort is gedacht, in de vorm van o.a. brede stevige schouderbanden gemaakt van ademend mesh materiaal. De heupband en borststrap zorgen voor extra stabiliteit tijdens het motorrijden. De bodem en het rugpaneel zijn gemaakt van 600D Polyster stof voor nog meer stevigheid. De voorkant van de Jerez rugzak is voorzien van een verstelbare elastiek, waar je gemakkelijk een trui of jas achter kunt steken (let op! niet tijdens het rijden) en een stevige hendel om de tas, ook met handschoenen aan, makkelijk op te tillen.

Kortom, of je nu een korte trip maakt of hem gebruikt voor woon-werk, met de sportieve DIFI Jerez ben je zeker voorzien van een top kwaliteit rugzak.
Verkoopprijs: € 49,95  Afmeting 300 x 440 x 160

www.difi.nl