‘Vespa goes electric’ met de volledig elektrische Vespa Elettrica. De nieuwe e-Vespa, die al te rijden is vanaf € 99 per maand, staat sinds kort bij de Nederlandse dealers en afgelopen week werden de eerste drie Elettrica’s afgeleverd aan Verkeersschool van Thiel in Beneden Leeuwen.

De Vespa Elettrica is een eigentijds icoon en staat synoniem voor geavanceerde connectiviteit en rijgenot in stilte. Met een piekvermogen van 4 kW en de kenmerkende dynamische prestaties van een elektromotor laat de Vespa Elettrica elke traditionele 50 cc-scooter achter zich. Vooral als het op accelereren en wegrijden op een helling aankomt. De Elettrica biedt een maximaal rijbereik van 100 km. Het duurt slechts 4 uur om de accu volledig op te laden via een normaal stopcontact of een openbare laadpaal.

Onderscheidend in stijl en stilte
Voor Verkeersschool van Thiel in Beneden-Leeuwen vormt de inzet van de drie elektrische Elettrica’s een duidelijk statement. Zij zetten hun voormalige benzinescooters aan de kant willen zich met de Vespa’s Elettrica nadrukkelijk onderscheiden als een rijschool met oog voor duurzame, stijlvolle mobiliteit. Jos Huisman Tweewielers in Nijmegen tekende voor de levering van de drie elektrische Vespa’s aan Van Thiel.

Zorgeloos rijplezier met Vespa Care
De Vespa Elettrica staat bij de officiële Vespa-dealers klaar voor een uitgebreide proefrit en kost in Nederland € 6.629. Via een eenvoudig financieringsaanbod is hij echter al te rijden voor € 99 per maand. Met een kleine extra aanbetaling omvat het maandelijkse abonnement ook Vespa Care, een pakket met geplande onderhoudsbeurten (36 maanden of 10.000 km), een uitbreiding met 12 maanden garantie, een regelmatige technische accucheck en pechhulp.

www.vespa.nlwww.vespa.be