Sinds begin dit jaar biedt Piaggio Group gratis pechhulp aan voor alle motorscooters met een cilinderinhoud groter dan 51cc, gedurende de termijn van de fabrieksgarantie. Dat geldt ook voor alle nieuw geregistreerde motorfietsen met een cilinderinhoud vanaf 125cc. Er bestond al Road Assistance voor alle motorfietsen van Aprilia & Moto Guzzi vanaf 600cc, en daar zijn vanaf nu ook motorscooters en motorfietsen vanaf 125cc bijgekomen.

Piaggio Pechhulp

Wanneer het voertuig geregistreerd wordt, wordt de garantie automatisch geactiveerd en is de Road Assistance ook direct actief. De klant kan dan genieten van:

  • In geval van pech kunt u rekenen op gratis transport van uw motorscooter of motorfiets naar de dichtstbijzijnde dealer. Dit is ook van toepassing in de eigen woonplaats.
  • Indien mogelijk, reparatie op locatie.
  • De repatriëring van personen (zie dekking & voorwaarden hiervan op het certificaat).
  • De repatriëring van het voertuig (zie dekking & voorwaarden hiervan op het certificaat).

Piaggio Pechhulp

De Road Assistance geldt 24/7 en in heel Europa. Hij is 24 maanden geldig, vanaf de datum van de eerste registratie en wordt automatisch verlengd indien u een X-Care Verlengde Garantie afsluit (maximaal 48 maanden).

Deze Road Assistance is enkel van toepassing op voertuigen die zijn aangekocht via de officieel erkende merkdealer (Piaggio, Vespa, Aprilia & Moto Guzzi). Voor meer details verwijzen wij je graag door naar de volgende websites: