Wanneer je met de motor op reis gaat, wordt iedere dag een avontuur. Het landschap dat continu verandert, de mensen die je ontmoet, de wisselende weersomstandigheden, iedere dag vraagt om nieuwe vaardigheden en een open blik. Waar je reis ook heen gaat, het kleinste item dat je inpakt voor je reis kan het grootste verschil maken.

Waar je ook heen gaat, overal heb je je handen nodig om te rijden. Het beschermen van je handen is dus essentieel. Om perfecte controle over het gashendel te houden moet je handschoen voelen als een tweede huid. Worden je handen te koud, te warm of te nat, dan leidt dit jouw aandacht af. Je handschoenen moeten de temperatuur van je handen dus goed reguleren.

De nieuwe Dominator GTX en Cayenne Pro handschoenen zijn ontwikkeld voor verschillende bestemmingen, maar met hetzelfde doel: jou in staat stellen waanzinnige avonturen te beleven. Ze hebben beide een premium beschermingsniveau. Ventilerende dual-comp knokkelprotectors, TPU palm sliders en TPU protectiedelen aan de buitenkant en op alle vingers beschermen je hand als de ondergrond of het verkeer een iets te grote uitdaging blijkt. Dankzij een slim sluitsysteem dat helemaal rond je pols loopt, zit de handschoen altijd perfect en de constructie met slijtvaste leersoorten is solide en stevig.

www.revit.eu