Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt, maar voor ons inmiddels ook als de stad van HV Scooters​, een van de gezelligste scooterwinkels van Nederland. Hans en Aranka begonnen 23 jaar geleden met een ‘winkeltje’ maar dit is inmiddels uitgegroeid tot een grote winkel met een enorme keuze in A-merken scooters…

HV Scooters

In de winkel zien we de merken: Aprilia, Piaggio, Vespa, SYM, Peugeot, Kymco, NIU en Super Soco. En dat we hier te maken hebben met liefhebbers wordt wel duidelijk door de klassieke Kreidlers in de winkel met daarachter een van de eerste Aprilia SR’s. Ook tovert Hans een in nieuwstaat verkerende Italjet Dragster 180 met slechts 2.800km (!) tevoorschijn. Zijn we hier dan echt in een snoepwinkel Jazeker!

 

Naast Hans en Arinka is 3 jaar geleden zoon Nick in het bedrijf gestapt om de zaak verder te versterken, een echt familiebedrijf dus. Daarnaast wordt de werkplaats bezet door 4 ervaren monteurs die vakkundig aan je scooter kunnen sleutelen. Naast nieuwe scooters is er een grote keuze aan tweedehands scooters en kan je bij HV scooters terecht voor jouw unieke Vespa specialscoot! Je kunt jouw Vespa personaliseren met speciale kleuren, beugelsets of led-koplampen. Maar in Alkmaar weten ze ook dat enkel een winkel niet voldoende is daarom is in 2021 begonnen met een geheel nieuwe website. Op hvscooters.nl vind je alle scooters, specials, tweedehands scooters en de webshop. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. En mocht je de stad Alkmaar een keer rustig willen ontdekken dan verhuurt HV scooters ook fietsen.

HV Scooters Alkmaar
Laat 79
1811 EC Alkmaar
Tel: 072-5151753
www.HVScooters.nl