Lazer RedClean ontsmet je helm in 20 seconden!

door

Vandaag is Lazer’s slogan ‘Protect your Freedom’ meer dan ooit toepasselijk. Om u te helpen om uw klanten beter te beschermen stelt Lazer de RedClean voor, een onmisbaar gereedschap om motorhelmen in minder dan 20 seconden te ontsmet.

Principe

RedClean is een Lazer-rood vat waarin een krachtige UV-C lamp is gemonteerd. Deze lamp bestraalt de binnen- en buitenkant van de helm. UV-C stralen doden de bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Deze behandeling is een aantrekkelijk alternatief ontsmettingsmiddel, zonder gebruik van chemische middelen of gassen.

Gebruik

RedClean is makkelijk te gebruiken: Zet hem aan, doe de deksel open, plaats uw helm op de steun en doe de deksel dicht. RedClean bestraalt daarna automatisch uw helm van binnen en van buiten gedurende 20 seconden. Een doorzichtig luik in het deksel laat u zien dat RedClean in werking is.

Lazer RedClean

Bij iedere opening van het deksel wordt de stroom automatisch verbroken.

Zodra de behandeling klaar is, u de helm eruit genomen hebt en de deksel weer dichtdoet, volgt een nieuwe automatische reiniging tegen eventuele besmettingen door aanraking.

Kijk voor meer informatie op www.lazerhelmets.com