Innovaties uit de outdoorsector komen logischerwijs ook vaak terecht in de motorwereld. Een actueel voorbeeld is de nieuwste combi van Louis: Vanucci VSJ-3 en Vanucci VST-1. Hier heeft het ontwikkelingsteam voor het eerst beproefd leer gecombineerd met elastisch softshell-materiaal.

Het softshell-materiaal van deze combi is winddicht, waterafstotend, robuust en elastisch. Ten eerste is dit goed voor de aerodynamica: Zowel het jack als de broek kunnen een sportieve, strakke snit hebben zodat niets afremt, fladdert of afzakt. Bovendien zorgt de elasticiteit van het materiaal voor een zeer comfortabele bewegingsvrijheid, wat vooral prettig is als je in een stevig tempo onderweg bent. In combinatie met leer resulteert dit in een motorpak dat het beste van twee werelden combineert.Verder: Level 2-protectoren op schouders, ellebogen en knieën (rug en heupen achteraf te plaatsen), verbindingsritsen met dubbele maatsysteem bij herenmaten en ventilatieopeningen op rug en dijen.

Het jack en de broek zijn verkrijgbaar bij Louis in de herenmaten 48 tot 58 en in de damesmaten 34 tot 44. Het jack kost 419,99 euro, de broek 379,99 euro.