Geen wonder dat met de Malossi MULTIVAR MHR TEAM II variateur, je scooter plotseling een extra boost krijgt. Een consistente schakelervaring, een groter mechanisch gemak bij hogere snelheden en een constante prestatie die je nog nooit eerder hebt ervaren!

Verdere verbetering

Malossi heeft het hele systeem verbeterd door geharde stalen bussen te gebruiken, zowel op de interne als externe diameter. Dankzij het gebruik van 2 oliekeerringen, lekt het aanwezige smeervet in een reservoir. De wanden van de koppelings naafbus zorgen voor minimale wrijving in alle omstandigheden, maar voor maximale efficiëntie. De 22 mm variateur naaf is ook verbeterd qua ontwerp. Er zijn gaten gemaakt om de interne en externe ruimtes met elkaar te verbinden en om de smering te verhogen. Deze technologie maakt het ook mogelijk om de toleranties te verkleinen. Daarbij worden ook alle koppelingsspelingen verbeterd en geoptimaliseerd.

MHR TEAM set

De set bevat een halfpoelie met een diameter van 99,5 mm, gemaakt van een speciale gegoten aluminiumlegering. Het contactoppervlak tussen riemschijf en riem is hoogstaand afgewerkt met diamantgereedschap om een ​​constante wrijvingscoëfficiënt toe te kennen. Dit is berekend om zowel riemslip als voortijdige slijtage te voorkomen. Om te voldoen aan de talloze aanpassingen die race-scooters nodig hebben, wordt de Malossi Multivar MHR Team geleverd met 2 sets van 6 rollen en een tegenveer in voorgeharde siliciumchroomstaallegering. (rechtsdraaiend). Dit is afhankelijk van het type baan en de afstemming van de motoren, Daarnaast zijn andere veren van dezelfde klasse met verschillende belastingen als optie verkrijgbaar.

Leverbaar voor een groot aantal type scooters met Piaggio motor.

Importeur voor NL PEPE PARTS 

Meer info MALOSSI.COM