Malossi X K Belt is de top van race-transmissieriemen!

Gemaakt van slijtvaste materialen gecombineerd met Kevlar® inzetstukken, bieden de Malossi trapeziumvormige X K-riemen een zeer hoge thermische en slijtvastheid. Unieke producten binnen het MALOSSI HYPER RACING-productassortiment. Ze zijn het resultaat van tientallen jaren ervaring en ongekende prestaties op racegebied.

Technische specs:
1. Polyamide fabrikaat
2. Chloroprene Rubber coating
3. Chloroprene laag
4. Kevlar element
5. Chloroprene compound voorzien van vezels

RED Filter (voor originele filterbox)

Hierbij wordt gebruik gemaakt van polyurethaan filterelementen met een verhoogde lucht- en filtercapaciteit, specifiek ontworpen voor sportieve toepassingen. Je herkent ‘Red Sponge’ direct aan de kenmerkende rode kleur van Malossi en het gele handelsmerk.

Kenmerken:
– Verhoogde dikte met verbeterde doorlaad intensiviteit.
– Optimale filtereigenschappen in droge toestand die kunnen worden verbeterd door gebruik te maken van Malossi-olie.
– Geselecteerd materiaal dat exclusief voor specifiek gebruik is geproduceerd. Ze zijn perfect uitwisselbaar met de originelen en zijn vooral geschikt voor krachtige motoren.

Malossi Wave remschijf Ø 200mm – dikte 4mm

De nieuwste generatie schijfremmen; ze zijn licht, kennen geen corrosie en trekken niet krom. Ontworpen en gefabriceerd voor langdurig gebruik onder alle weersomstandigheden en soorten terrein. De “WHOOP DISCS” werden tijdens wedstrijden blootgesteld aan talloze tests waardoor de technici van Malossi de gelegenheid kregen om de schijfremmen voor verschillende scooters af te stellen. De “WHOOP DISC” gecombineerd met Malossi BRAKE PADS garanderen een progressief en veilige remwerking, zelfs onder extreme omstandigheden.

Technische kenmerken:
– Roestvrijstalen schijf, laser gesneden, gehard en oppervlak optimaal bewerkt.
– Profiel ontworpen met behulp van CAD om ultieme remprestaties te verzekeren.
– Dubbele remoppervlakte om de werktemperatuur van de schijf te verlagen.

Producten zijn gereserveerd voor competitief gebruik in gebieden die zijn aangewezen voor wedstrijden, volgens de geldende voorschriften van de autoriteiten. Voor oneigenlijk gebruik aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.