Veiligheid en grip op elke ondergrond en onder alle omstandigheden, betrouwbaarheid en een lange levensduur; dat is het eerste waar scooterrijders, ongeacht de cilinderinhoud van hun scooter, in het dagelijkse verkeer om vragen.

Michelin City Grip 2

Optimalisatie aanbod scooterbanden

Michelin heeft met deMichelin City Grip een antwoord geformuleerd op hun behoeften. Met 8 miljoen verkochte banden tussen 2010 en 2018 was deze band een enorm succes onder de gebruikers. Doordat de markt hiervoor wereldwijd sterk groeit (met name in grote metropolen) neemt niet alleen de vraag toe, maar ook de eisen. Met de marktintroductie van de Michelin City Grip 2 optimaliseert Michelin het aanbod aan scooterbanden.

Michelin City Grip 2

Voor zowel lichte als zware scooters

De beschikbaarheid van een band waarmee ze in alle seizoenen kunnen rijden, vergemakkelijkt de keuze van scooterrijders. Door het grote aantal beschikbare afmetingen, past de MICHELIN City Grip 2 net zo goed bij scooters met een kleine cilinderinhoud als bij maxi-scooters of elektrische scooters. De nieuwe band is een antwoord op een groot aantal behoeften.

Michelin City Grip 2

Uitzonderlijke grip

De Michelin City Grip 2 sluit perfect aan op nieuwe behoeften van gebruikers doordat hij een uitzonderlijke grip heeft op elk type wegdek dat gebruikers kunnen tegenkomen in en rond steden. Om die grip te kunnen bieden, hebben de ingenieurs van het Michelin Technology Centre een innovatieve rubber compound ontwikkeld van speciale materialen die silica bevatten. Deze rubber compound zorgt er, samen met het nieuwe profiel (voorzien van een “haaientand design”) voor dat de band een ongekende grip heeft in de regen. Het is een enorme technologische prestatie die geen afbreuk doet aan de bekende lange levensduur van Michelin banden en van zijn voorganger, de Michelin City Grip.

De Michelin City Grip 2 vervangt de Michelin City Grip, op uitzondering van de kleine afmetingen. De nieuwe City Grip 2 banden zijn vanaf heden leverbaar in 12″/13″/14″/16″.

Kijk voor alle beschikbare banden en dealers op www.michelin.nl of www.michelin.be