Iedere scooter of motorzaak heeft ze wel staan in de werkplaats, heftafels. Je hebt ze in vele afmetingen en draagvermogens, en natuurlijk diverse prijsranges. Motorlijn brengt een breed gamma heftafels specifiek voor de professionele scooterzaken.

Draagvermogen
Je hebt ze in diverse afmetingen en geschikt voor het heffen van een gewicht tot maar liefst 900 kilo. “De meest gebruikte heftafel is de ML500,” aldus Dirk, eigenaar van Motorlijn. “Wij zijn al jarenlang actief in de motorbranche, maar zien dat de scooterzaken steeds professioneler worden. Daarbij verkopen steeds meer zaken motorscooters en lichte motoren waarbij een goede heftafel essentieel is. Veel ondernemers vergeten dat een verkeerde heftafel problemen kan geven bij de monteur. We zien dan met name rugproblemen. Daarbij is het veiligheidsaspect een belangrijk issue. Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer zuinig is op z’n personeel en hem zo lang mogelijk bij zich wil houden. Een comfortabele werkomgeving is dan belangrijk. Specifiek voor de scootermarkt leveren wij de Moto-Lift ML500 die met een hefhoogte van 1.019mm en een hefgewicht van 500 kg perfect geschikt is. Groot voordeel van de tafel is dat de achterzijde neerklapbaar is zodat je eenvoudig een achterwiel kan demonteren. Deze lift is elektrisch hydraulisch en kan gewoon op het 220/230v net worden aangesloten. Naast de ML500 leveren we ook de ML900 met een draaggewicht van 900 kg. De maximale hefhoogte is daarbij 1.219mm wat net wat meer is dan de ML500. Ook deze heftafel is elektrisch hydraulisch
en is geschikt voor het 220/230v net.

Ypenburg
Scootercentrum Ypenburg werkt alweer een tijdje met deze Moto Lift heftafels en is enthousiast. “Wij zijn heel tevreden over de tafels maar ook over het bedrijf Motorlijn. De prijs-kwaliteit van deze heftafels is gewoon super en ook de betrokkenheid van het bedrijf Motorlijn is perfect. We zijn begonnen met 1 heftafel maar inmiddels zijn dat er 5, dat wil wel iets zeggen,” aldus Charlie, eigenaar van scootercentrum Ypenburg. Ook Perry scooters in Haarlem heeft de werkplaats vol staan met heftafels van Moto Lift en is enthousiast.

Keuren
Naast het leveren van de heftafels kan Moto Lift deze ook keuren, certificeren en onderhouden. Het grote voordeel is dat wij beschikken over een eigen voorraad en de heftafels binnen 48 bij de dealers kunnen leveren. Ook de service wordt door Motorlijn zelf verzorgt zodat al onze dealers altijd snel door ons worden geholpen. Motorlijn is ook Sonic dealer voor de motor- en scooterbranche en levert o.a. Sonic gereedschapskarren en kastenwanden. Waardoor je voor de gehele werkplaatsinrichting bij Motorlijn terecht kunt.

Motorlijn
Jagerserf 61
3851 SM Ermelo
+31(0)341 750957
info@motorlijn.nl
www.motorlijn.nl