MUTT Motorcycles pakt groots uit op de Motorbeurs Utrecht, die plaats vindt van 23 t/m 26 februari in de Jaarbeurs. Alle modellen zijn aanwezig op een grote stand in Hal 12, en op het buitenterrein kan je proefrijden met diverse 125 en 250 cc modellen.

Motorbeurs Utrecht

Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht hét trefpunt voor motorliefhebbers. Na 2 jaar afwezigheid vanwege Corona is de Jaarbeurs van 23 tot en met 26 februari weer dé plek waar je als motorliefhebber moet zijn. Vrijwel alle merken die er toe doen zijn aanwezig. Motoren, kleding, helmen, accessoires, reisorganisaties, clubs, zelfbouwers, foodtrucks, shows en activiteiten.

SilverLine

MUTT Motorcycles wordt sinds 2022 in Nederland geïmporteerd door SilverLine in IJsselstein. Voorheen bekend van de motorverhuur en rijopleidingen, nu richt het bedrijf zich vooral op de in- en verkoop van bijzondere motoren. SilverLine is bijvoorbeeld ook dealer van ZERO Motorcycles, 100% elektrische motoren uit California.

Modellenrange

Inmiddels zijn er 10 verschillende modellen van MUTT, die allemaal leverbaar zijn met een 125 en 250 cc motorblok. Zoals de Akita, die door zijn retro uitstraling rechtstreeks uit de seventies lijkt te komen. Maar dan met een modern rijwielgedeelte met ABS, elektronische injectie en LED verlichting. Of de Razorback, een Classic Enduro met upside-down voorvork, monoshock en banden met het profiel van een grasbaanracer.

MUTT Tours

Speciaal voor bezitters van MUTT Motorcycles worden er toertochten georganiseerd in binnen- en buitenland. Onlangs werd het seizoen afgetrapt met een kouwe klauwen rit, en binnenkort volgen diverse dag- en weekendtochten. Ook wordt er dit jaar een 5-daagse reis georganiseerd naar de fabriek in Birmingham UK.

MUTT Events

MUTT is aanwezig op diverse evenementen zoals MotorFest, MOTORbeurs Utrecht en de BIJCK Show. Zelf worden er ook regelmatig open dagen, sleutelcursussen en andere events georganiseerd. Meer hierover vind je op www.muttmotorcycles.nl.