Nederland host internationaal Moto Guzzi World Club Treffen 2017

door

Nederland vormt van 14 t/m 16 juli aanstaande het toneel voor het internationale MotoGuzzi World Club Treffen 2017. Drie dagen lang is Papendal nabij Arnhem het toneel waar honderden internationale MotoGuzzi-rijders gezamenlijk hun gedeelde passie voor het merk met de ‘eagle’ beleven.

Ieder jaar organiseert de MotoGuzzi World Club – de overkoepelende, internationale club voor MotoGuzzi-rijders – een treffen waar Guzzisti hun passie voor het Italiaanse merk met de adelaar in het embleem kunnen delen met gelijkgestemden. Voor 2017 is Nederland uitgekozen als gastland voor het MotoGuzzi World Club Treffen, met Papendal als centrale locatie.

MotoGuzzi Garage
Honderden Guzzi-rijders uit heel Europa zullen op vrijdag 14 juli aanstaande neerstrijken op Papendal voor een gevarieerd, driedaags MotoGuzzi-evenement. Op het programma staan onder andere diverse toerritten door de regio Arnhem-Nijmegen en over de Veluwe, een presentatie van het boek ‘Miles Ahead’ van Max Wohlgemuth Kitslaar en een diner op de zaterdagavond. Op diverse locaties op Papendal kunnen bezoekers bovendien uitgebreid kennismaken met de vele custom mogelijkheden van MotoGuzzi Garage, aan de hand van diverse gecustomizede Guzzi’s die daar worden gepresenteerd.

TLM: nieuwe Nederlandse MotoGuzzi flagship store
De diverse routes – variërend in lengte – geven de vele buitenlandse MotoGuzzi-rijders drie dagen lang een mooie indruk van het oostelijk deel van ons land. Een prominent onderdeel van de lange toertocht op zaterdag 15 juli is een koffiestop bij TLM, de MotoGuzzi-dealer uit Nijmegen die zojuist de deuren van zijn compleet nieuwe MotoGuzzi flagship store heeft geopend. Bezoekers worden daar volledig ondergedompeld in de ambiance van het legendarische motorfietsmerk uit Mandello del Lago, gelegen aan het Comomeer in Italië.

Inschrijving
Ook Nederlandse Guzzi-rijders zijn vanzelfsprekend van harte welkom om zich aan te sluiten bij het MotoGuzzi Club Treffen 2017. Zij kunnen voor meer informatie en inschrijving terecht op http://papendal.com/motoguzzi/.