Silence Nederland introduceert het Spaanse Urban Ecomobility merk Silence op de Nederlandse markt. De elektrische voertuigen van Silence staan bekend om hun brede bereik, het trolley-style uitneembare batterijsysteem, hoogwaardige kwaliteit en knappe looks.

Silence Nederland lanceert de citycars, elektrische scooters en motorscooters in 2023 voor het eerst in Nederland. Het merk staat voor producten van hoge kwaliteit met een uniek design. De Europese kwaliteit ervaar je direct bij het zien en gebruiken van de producten. De voertuigen van Silence hebben een groot bereik, tot wel 149 km. en zijn voorzien van een gepatenteerd trolley-systeem voor de batterij, waardoor je de batterij als een trolley meeneemt en overal kunt opladen zonder gedoe.

Geen laadpaal nodig, wat het een ideaal product maakt in dichtbevolkte steden en gebieden. Ontwikkeling en productie binnen de EU maakt van Silence een betrouwbaar merk dat momenteel in Nederland bezig is met het uitrollen van een landelijk dealernetwerk.

Silence S01/S02 scooters en motorscooters met uniek bereik en snelle acceleratie

De scooters en motorscooters van Silence zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, van 45 km/u variant tot 100 km/u variant in extra sportieve uitvoering. Ze hebben allen gemeen dat ze een groot bereik hebben, tot wel 147 km. De batterij is handig uitneembaar via een uniek en gepatenteerd trolley-systeem, waarbij je de batterij makkelijk meeneemt op wieltjes. De batterij is via elk normaal stopcontact op te laden en daarnaast is de batterij ook te gebruiken om andere elektronische devices op te laden en aan te sluiten, zoals je laptop, smartphone of speakers.

De Silence scooters bezorgen je een comfortabele rit en zijn uitgerust met fijne snufjes, zoals extra veel opbergruimte onder het zadel, een app waarmee je de scooter kunt delen op afstand, zonder sleutel, met vrienden. Het design en comfort waarmee de scooters ontworpen zijn, is kenmerkend voor de Europese standaard waar Silence veel waarde aan hecht. Je voelt het niet alleen wanneer je het aanraakt, maar ook wanneer je ermee rijdt. Geen trillingen, maar complete stilte.

Prijzen Silence (motor)scooters (inclusief batterij):

  • Silence S01 scooter vanaf: 6.929 incl. BTW
  • Silence S01 motorscooter vanaf: 7.129 incl. BTW
  • Silence S02 scooter vanaf: 5.599 incl. BTW
  • Silence S02 motorscooter vanaf: 5.849 incl. BTW

Silence voor bedrijven

De elektrische scooters en auto’s van Silence zijn interessant voor verduurzaming van het wagenpark bij bedrijven. De aanwezigheid van een laadpaal is nu niet meer nodig om collega’s elektrisch te laten rijden. De Silence S04 heeft een groot bereik, is eenvoudig te delen met collega’s onderling (er is geen sleutel nodig), bespaart parkeerruimte en is verkrijgbaar met airconditioning en verwarming, wat het een volwaardige auto maakt waarin elke collega graag rijdt.

De batterij kan dankzij het handige trolley-systeem overal mee naartoe genomen en opgeladen worden. Er zijn ook Silence scooters en motorscooters beschikbaar met cargo box met een inhoud van 350 liter, die in veel branches uitkomst biedt, zoals voor bezorgservice binnen en buiten de stad.

Op dit moment rijdt de gemeente Rotterdam met Silence scooters en ook de Post NL postbezorgers rijden door het hele land op de elektrische scooters van Silence.

Silence S04: citycar met airconditioning en verwarming, oplaadbaar zonder laadpaal

Een tweezits citycar die met kop en schouders uitsteekt boven wat er al is: de Silence S04. Hij is er in een 85 km/u variant en een 45 km/u variant. Hij heeft ongekende looks, is een auto waarin je graag gezien wordt en heeft waanzinnige features, zoals extreem veel bagageruimte (247 L), airconditioning, elektrische ramen, verwarming, groot bereik (149 km) en een prachtige afwerking. De Silence S04 is niet alleen een fantastische elektrische auto, maar heeft tevens de best concurrerende prijs op de Nederlandse markt.

De Silence S04 is voorzien van uitneembare batterijen (twee stuks) en het gepatenteerde trolley-systeem, waarbij je de batterijen makkelijk meeneemt op wieltjes. De batterijen van de citycar zijn via elk normaal stopcontact op te laden, dus dit is een elektrische auto waar geen laadpaal voor nodig is. Hij kan echter ook via een laadpaal worden opgeladen met een speciale adapter.

De batterij is daarnaast ook te gebruiken als energiebron om andere devices mee op te laden, zoals smartphone, speakers of laptop. Stap in de S04 en je bent om, het gevoel van elektrisch rijden in deze veilige, stijlvolle en comfortabele citycar is nergens mee te vergelijken. De S04 85 km/u kan voorzien worden van een premium pack met airconditioning, alcantara dashboard, multifunctioneel stuurwiel, opbergpakket en Silence S04 velours matten.

Prijzen Silence S04 inclusief twee oplaadbare batterijen:

  • Silence S04 85 km/u vanaf: 16.999 euro incl. BTW (prijs incl. premium pack: 18.499)
  • Silence S04 45 km/u vanaf: prijs n.n.b. (leverbaar vanaf juli 2023)

Voor de Silence S04 kan je een pre-order plaatsen (levering vanaf april 2023) tegen een bedrag van 995 euro incl. BTW.