Stylmartin brengt weer twee nieuwe sneakers op de markt voor het komende seizoen: de Stylmartin Panama en de Stylmartin Melbourne. Ze zijn comfortabel, praktisch en casual. Visueel aantrekkelijk en beschermend voor gebruik op de scooter.

Panama is een zonnige sneaker, ge├»nspireerd door het land waar hij zijn naam van leent. Afgewerkt met een “vuil geborsteld” effect en intern voorzien van mesh voering en een uitneembare binnenzool die beiden ademend zijn. Er zijn PU enkelbeschermers aanwezig aan beide zijden van de enkel. Kenmerkend aan de Panama is het duidelijk aanwezige ‘zwart-wit’ contrast.

Melbourne is volgens de huidige trends, met contrasterende stiksels die zo karakteristiek zijn voor jeans. Aan de binnenkant de heeft de sneaker een honingraatmotief ademende voering en een verwijderbare micro-geperforeerde binnenzool. Er zijn PU enkel beschermers aan beide zijden en een contrasterend effect van de versnellingspook pad in robuuste kleur afgestemd leer. Een ander opvallend kenmerk is de biscuit gekleurde zool gecombineerd met zwart in het anti-slip gedeelte.