Met de Piaggio Medley 125 introduceert het Italiaanse merk een voor het merk compleet nieuwe motorscooter in het high-wheel-segment. De Medley combineert de voordelen van een wendbare lichtgewicht scooter (slechts 135 kg) met de technologie, prestaties, afmetingen en het comfort van een elegante high-wheeler, evenals een ijzersterke prijs vanaf € 2.995.

De lage zit op het grote, smalle zadel dat plek biedt aan twee personen, onderstreept de intentie van Piaggio om met de Medley een comfortabele, toegankelijke motorscooter te lanceren met maximale controle, ook bij lage snelheden. De grote wielen (voor 16 inch, achter 14 inch) garanderen daarbij maximale rijstabiliteit en een optimale wegligging voor een veilig en voorspelbaar rijgedrag.

Moderne 125cc motor, Start & Stop en ABS standaard
De Piaggio Medley wordt in ons land geleverd met een moderne, nieuwe-generatie 125cc iGet 4-takt Euro4-motor. De krachtbron vertrouwt op vierkleppentechnologie en waterkoeling en levert 9 kW en 11,5 Nm aan trekkracht. Een ‘Start & Stop’ systeem is standaard en zorgt voor het verder beperken van het brandstofverbruik en de CO2-emissies (55 gram per kilometer). Met een bereik van 47,5 km/l en een tankinhoud van 7 liter is de Medley 125 goed voor een actieradius van ruim 330 kilometer. ABS maakt standaard deel uit van de veiligheidsuitrusting.

Europees succes
De Piaggio Medley 125 staat in ons land inmiddels bij de dealers en is met een vanafprijs van € 2.995 een zeer sterk aanbod in de klasse van de high-wheel 125cc motorscooters. Vanwege het grote succes van de Medley in heel Europa draait de productie van de nieuwe Piaggio in Italië inmiddels op volle toeren. Meer info piaggio.nl