Net als de andere Piaggio merken, trapte Vespa het seizoen af met de introductie van een geheel nieuw proefrit offensief. De Italiaanse scooterfabrikant zet daarvoor maximaal in op het nieuwe online Test Ride Platform van de Piaggio Groep. Om consumenten de nieuwe modellen optimaal te laten beleven, kan je nu geheel online een proefrit aanvragen bij een dealer in de buurt.  

Van Elettrica tot GTS
Via het Test Ride Platform plan je nu gemakkelijk online een proefrit je Vespa dealer. Of je nu de elektrische Vespa Elettrica wil ervaren, de Primavera of de Sprint, ze zijn allemaal aan te vinken. Zo is het ook mogelijk om met de geheel vernieuwde GTS-serie te rijden.

Focus op beleving
“Met de lancering van het Test Ride Platform voor onze merken verschuiven we de focus nadrukkelijk van een statische naar een dynamische presentatie van onze merken en modellen,” aldus Vivian van Kaam, Marketing Manager van Piaggio Vespa bv. “We willen dat consumenten onze producten maximaal kunnen beleven zoals ze bedoeld zijn: rijdend, op snelheid, op de openbare weg, en niet enkel statisch in de showroom.”

Snel een proefrit aanvragen op je favoriete Vespa? Dat gaat gemakkelijk op www.vespa.nl of na het klikken op de volgende LINK.