Piaggio heeft op basis van de MP3 500 LT een exclusieve Special Edition uitgebracht. Deze beperkt geproduceerde uitvoering van de driewielige motorscooter – die ook met enkel het autorijbewijs* bestuurd mag worden – onderscheidt zich door opvallende designaccenten en een meer dan complete uitrusting. De Piaggio MP3 500 LT Special Edition is per direct te bestellen bij de Piaggio Premium-dealers onder het motto ‘first come – first serve’.

Uiterlijk is de Piaggio MP3 500 LT Special Edition direct te herkennen aan zijn opvallende kleurstelling. De limited edition is uitgevoerd in de matgrijze kleur Grigio Titanio Opaco, met stemmige blauwe designaccenten, waaronder het windscherm, de velgen, blauwe highlights op het zwarte zadel en een blauwe aanzet in het verchroomde MP3-embleem. Andere herkenbare optische eigenschappen zijn de carbonaccenten voor de body en de in aluminium uitgevoerde footsteps.

Standaard ABS en ASR traction control
Voor de aandrijving van de MP3 LT Special Edition – waarbij LT staat voor ‘Long Tread’, waardoor deze uitvoering ook enkel met het bezit van het autorijbewijs* te rijden is – zorgt een krachtige, watergekoelde 500cc 4-takt Euro 4 motor met vierkleppentechnologie. ABS met schijfremmen vóór (2x 258 mm) en achter (240 mm) en ASR traction control maken deel uit van de standaarduitrusting van deze speciale MP3, evenals een anti-diefstalsysteem met GPS-GSM localisering.

De Piaggio MP3 500 LT Special Edition is uitsluitend te bestellen bij de officiële Piaggio Premium-dealers. De adviesconsumentenprijs voor deze exclusieve uitvoering bedraagt € 11.948** (BE € 10.359**)

www.piaggio.nl

www.piaggio.be

*) Voor automobilisten die hun rijbewijs B vóór 19 januari 2013 hebben behaald.

**) Vermelde adviesverkoopprijzen zijn inclusief 21% BTW, rijklaarmaak-, registratie- en kentekenkosten.