Piaggio heeft de populaire Piaggio ZIP scooter extra scherp geprijsd. Met een nieuwe prijs van € 1.859* legt de ZIP 50 4S zijn concurrenten het vuur na aan de schenen. Daarmee is de ZIP nu niet alleen onderscheidend in verbruik en prestaties, ook qua prijs is de 50cc scooter een niet te missen aanbod.

Al decennialang is de Piaggio ZIP een enorm verkoopsucces. Zozeer zelfs dat de naam ZIP in ons land nagenoeg is uitgegroeid tot een merk op zich en een soortnaam in de branche. Vlotte prestaties, een maximale wendbaarheid in de stad en een betaalbare prijs vormen de vaste ingrediënten voor die populariteit en maken de Piaggio ZIP tot de maatstaf in de 50cc scooterklasse. Prettige bijkomstigheid voor kopers is bovendien dat de ZIP vertrouwt op betrouwbare technologie en waardevast is bij eventuele inruil. Met ingang van deze maand is de prijsstelling van het model nog aantrekkelijker geworden, om de concurrentiepositie van de ZIP 50 4S in dit segment nog verder te versterken. Met een nieuwe prijs van € 1.859* rij je dus nu al een ZIP voor de prijs van een normale scooter.

Begin dit jaar stak Piaggio de ZIP 50 4S volledig in het nieuw. Deze derde generatie van de ZIP onderscheidt zich als vanouds door een modern design, wendbare prestaties en de praktische, dagelijkse bruikbaarheid. Enkele voorbeelden: het zadel dat in drie verschillende hoogtes instelbaar is, en waaronder met gemak een volwaardige helm opgeborgen kan worden, evenals een handig afsluitbaar opbergvak in het beenschild.

Helemaal van deze tijd
Compleet nieuw is de ultramoderne, nieuwe luchtgekoelde 4-takt Euro 4 IGET (Italian Green Experience Technology) motor. Dankzij elektronische brandstofinjectie voldoet deze krachtbron inmiddels aan de strenge Euro 4 norm, waarmee de ZIP 50 4S helemaal van deze tijd is. Bovendien staat de ZIP met deze motor zijn mannetje als het gaat om een zuinig brandstofverbruik in combinatie met vlotte prestaties in de stad.

De ZIP 50 4S staat inmiddels bij de officiële Piaggio-dealers, in een 25km en 45km uitvoering. Qua kleurstelling is hij er in de hoogglanskleuren Nero Lucido en Bianco Ottico, evenals in de matte varianten Grey Matt en Blue Matt.

*) Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten.

Bron: Piaggio Vespa b.v.

www.piaggio.nl
www.piaggio.be