Moto Guzzi trapt het motorseizoen 2019 af met een omvangrijk proefritoffensief. De Italiaanse motorfiets fabrikant zet daarvoor maximaal in op het nieuwe online Test Ride Platform , om consumenten haar nieuwe modellen optimaal te laten beleven. Op de speciaal hiervoor gelanceerde website is een compleet overzicht te vinden van alle officiële dealers én de beschikbare demo’s die ze gereed hebben staan voor een uitgebreide proefrit. Die proefrit kan via het platform ook direct aangevraagd en ingepland worden.

 

Beleving

“Met de lancering van het Test Ride Platform voor onze merken verschuiven we de focus nadrukkelijk van een statische naar een dynamische presentatie van onze merken en modellen,” aldus Vivian van Kaam, Marketing Manager van Piaggio Vespa bv. “We willen dat consumenten onze producten maximaal kunnen beleven zoals ze bedoeld zijn: rijdend, op snelheid, op de openbare weg, en niet enkel statisch in de showroom.”

 

Ga nu zelf rijden met de V85 TT
Met de komst van de nieuwe V85 TT zag de importeur in de Benelux al veel aanvragen binnenstromen via het ‘Test Ride Platform’. Dat is natuurlijk niet gek want de V85 is het grootste nieuws sinds jaren van Moto Guzzi en werd met luid gejuich door niet alleen het publiek, maar ook de media onthaald. Hij biedt dan ook baanbrekende prestaties en technologie, in een design dat de waarden en de bijna honderd jaar oude traditie van Moto Guzzi uitstraalt.

Ontworpen op basis van een nieuw technisch platform en aangedreven door een 80pk en 80Nm koppel sterke, overdwars geplaatste V-Twin. Ondanks de typische ‘Guzzi’ uitstraling is hij natuurlijk ook helemaal van deze tijd met onder andere: multimap ride-by-wire-gashendelbediening, ABS en tractie controle. Dankzij de Moto Guzzi MIA-app kan de bestuurder zijn of haar smartphone koppelen aan de motorfiets, waardoor de functies van het dashboard verder wordt uitgebreid.

Is je interesse gewekt en wil je een proefrit aanvragen met de V85 TT, of één van de andere Moto Guzzi modellen? Aanmelden gaat erg gemakkelijk via de onderstaande website.

www.motoguzzi.com/nl_NL/testride/brand/#/moto_guzzi