In lijn met de introductie van de vernieuwde Piaggio MP3-serie – inclusief de nieuwe 350 en 500 HPE motoren en features die de veiligheid, het comfort en de prestaties verder verbeteren – staat september voor Piaggio geheel in het teken van de ‘Urban Days’. Een maand lang biedt het merk daarmee aantrekkelijk voordeel op de driewielige autoscooter, die al ruim tien jaar een echte bestseller is.

Gedurende de gehele maand september kunnen kopers van een nieuwe Piaggio MP3 rekenen op aantrekkelijke acties. Tijdens de Piaggio Urban Days geeft Piaggio op de MP3 350, MP3 500 HPE Business en MP3 500 HPE Sport bijvoorbeeld 1 euro korting per cc. Dat betekent dat het voordeel kan oplopen tot maar liefst 500 euro. Bovendien ontvangen consumenten deze maand bij aanschaf van een van bovengenoemde MP3’s 40% korting op de originele accessoires van de MP3-serie, wat het extra aantrekkelijk maakt om een MP3 verder naar persoonlijke smaak te customizen. De zekerheid van maximaal vier jaar fabrieksgarantie inclusief pechhulp zorgt bovendien voor vele kilometers zorgeloos rijplezier.

Nieuw: online test ride platform
Tegelijk met de Urban Days lanceert Piaggio een nieuw online test ride platfom. Daar is een compleet overzicht te vinden van alle Piaggio-dealers die een MP3 demo gereed hebben staan voor een uitgebreide proefrit. Kijk voor de dichtstbijzijnde dealer en het boeken van een proefrit op www.piaggio.com.

De nieuwe Piaggio MP3-range vormt qua technologie het summum binnen het totale scooteraanbod van de Piaggio Group. De twee 350 en 500 cc motoren bieden uitkomst voor elke mobiliteitswens, binnen en buiten de stad, en staan garant voor nog meer rijplezier. Het Piaggio MP3 500 HPE topmodel is beschikbaar in twee smaken – Sport en Business – die zich qua kleur en uitrusting nadrukkelijk van elkaar onderscheiden. De MP3 350 is er in één uitvoering die wat kleurstelling betreft overeenkomt met de MP3 500 HPE Sport. Alle modellen mogen enkel met het bezit van het autorijbewijs B bestuurd worden*. De restyling van de MP3-range was naast het verbeteren van de prestaties en het rijplezier vooral ook gefocust op het uitbreiden van het comfort en de uitrusting, evenals het vergroten van de visuele aantrekkingskracht.

*) Voor automobilisten die hun rijbewijs B vóór 19 januari 2013 hebben behaald.

Bron: Piaggio Vespa b.v.