De nieuwe Polini HI-SPEED variateurset, is expliciet ontworpen voor de Yamaha Aerox 4-takt Euro4 scooter en maakt opwindende efficiëntie en prestaties mogelijk zonder concessies te maken op het gebied van betrouwbaarheid. De voorste variateurpoelie is ontworpen met verschillende kwaliteiten om de riemuitslag te vergroten. De binnenkant van de glijdende oppervlakken van de rollen is onderworpen aan een beglazing om de rollen optimaal te laten glijden. De rollen hebben een coating van een nieuw mengsel van nylon en aramide vezels. Een set van 4,5gr rollen is bij de variateurset inbegrepen.

Bij het plaatsen van de nieuwe HI-SPEED variateur zal je merken dat de acceleratie uit stilstand sneller zal zijn en dankzij het nieuwe motortoerentalbereik zal de algehele acceleratie verbeteren om eerder de maximale topsnelheid te halen.

Om deze prestaties te bereiken, is het verplicht om de Polini lambda-sonde emulator, (item 171.0010), te installeren. De lambda-sonde detecteert de aanwezigheid van zuurstof in de uitlaatgassen en laat de carburatie, de verhouding tussen lucht en brandstof continu aanpassen. De Polini emulator simuleert de signalen van de originele lambda-sonde die wordt ontvangen van de CDI. De originele CDI werkt op deze manier met een constante lucht- en brandstofverhouding waardoor de prestaties zullen verbeteren. Bevestigd aan de sonde vindt u de handleiding om de snelheidsbegrenzer te ontwijken (niet geschikt voor gebruik voor op de openbare weg).

Artikel: 241.746 – HI-SPEED Yamaha Aerox Stroke Euro 4

Prijs €63,00 + BTW

www.polini.com