Polini Hi Speed variateur set is een variateur met een elektronische CDI die wordt gebruikt om de prestaties van je scooter te vergroten. De Polini Hi Speed variateur voor de SYM Orbit 3 50cc E4 en Neco geeft deze modellen indrukwekkende prestaties, zonder daarbij de hoogste betrouwbaarheid uit het oog te verliezen. De half pully is ontworpen met verschillende graden om door middel van de variateur een indrukwekkende snelheidsverhoging te realiseren. Het binnenste vlak van de rollen heeft een polijstbehandeling ondergaan om het glijden verder te verbeteren.

Rollen
Rollen zijn verkrijgbaar in een verpakking van 5,3 gram en zijn omhuld met een nieuwe materiaal dat een mengsel is van nylon en aramidevezels. De belasting van de veer is met 15% verhoogd terwijl de belasting van de koppelingsveren is verhoogd met 20%. Daardoor kan de koppeling met maar liefst 600 t.p.m. worden verhoogd.

Prestaties
Als je niet alleen wil genieten, maar ook gebruik wil maken van de beste prestaties van je SYM ORBIT E4 met de nieuwste generatie motor, is het noodzakelijk om de elektronische CDI te gebruiken. De installatie gaat eenvoudig en snel dankzij de connectoren die rechtstreeks op de originele aansluitingen passen.

Artikel: 241.754

Verkoopprijs €165,- inclusief BTW

100% Made in Italy

Meer info POLINI.COM