Met de nieuwe Polini Maxi Hi-Speed variateur voor de Kymco Agility 300i E4 worden de prestaties van de scooter aanzienlijk verbeterd.

Bij de Polini Maxi HI-Speed variateur wordt gebruik gemaakt van chroomnikkelstaal dat wordt gekenmerkt door een zeer lage wrijvingscoëfficiënt. Het onderscheidt zich door de geavanceerde, op koolstof gebaseerde DLC-behandeling. Deze innovatieve technologie, die specifiek voor race- en luchtvaarttoepassingen is bedoeld, wordt met name gebruikt voor slijtagegevoelige componenten. De bus heeft de functie van vet opvang, waarin zich een speciale veer bevindt die een constante vetverdeling op de bus mogelijk maakt, zelfs tijdens de zwaarste omstandigheden. Met deze eigenschap blijft de efficiëntie constant en is het niet langer nodig om de rollen continu af te stellen om de beste prestatie van je variateur te vinden.

De Polini Maxi Hi-Speed ​​variateur voor de Kymco Agility 300i E4 wordt compleet geleverd met een compressieveer die 15% harder is dan de originele. Hierdoor neemt het motortoerental bij het starten toe. De rollen zijn van 16 grams en de pully is ontworpen met een nieuwe helling van 13 °

Code: 241.756
consumentenprijs :  €149,- 

100% Made in Italy Meer info POLINI