Een topper in de Premier collectie is de DELTA helm. Een modieuze flip-up helm van een hoge kwaliteit. Deze Premier systeemhelm is de perfecte compromis tussen een full-face en een jethelm. De moderne en modieuze strakke lijnen zorgen voor een optimale geluidsarme helm. Wel zo prettig tijdens een lange trip of sportief gebruik.

Het praktische mechanisme van openen en sluiten van het kinstuk met een knop aan de onderkant van de helm maakt het makkelijk te gebruiken. Zelfs wanneer je handschoenen draagt. Het ventilatiesysteem bevat drie regelbare ventilatieopeningen. De eerste bevindt zich op het kinstuk en de andere twee bevinden zich aan de bovenkant van de helm. Deze zorgen ervoor dat frisse lucht de helm in kan komen en weer kan verlaten.

De buitenschaal is gegoten in thermoplastisch materiaal dat zeer resistent is. De binnenkant is gegoten in gedifferentieerde dichtheid EPS om maximale bescherming te garanderen. De DELTA helm wordt geleverd met een in policarbonaat gegoten transparant vizier. Deze is 2.2 mm dik, anti kras behandeld en geschikt voor gebruik met Pinlock® anti-vernevelsysteem. De Pinlock® antifog lens wordt standaard meegeleverd.
De helm heeft tevens een donker zonnevizier, krasbestendig en is inklapbaar door een knop op de onderkant van de schaal. Het vizier kan gemakkelijk worden aangepast en vervangen zonder dat je gereedschap nodig hebt.

Kenmerken

De anti allergie voering is volledig afneembaar en wasbaar.
De kinband heeft een micrometrische quick release sluiting.
Een verwisselbare windstopper en neusbescherming zijn standaard inbegrepen.
Bluetooth voorbereid, waardoor de kabels makkelijk geplaatst kunnen worden.
De helm is beschikbaar in verschillende kleuren en designs.

Verkrijgbaar in maten XS tot en met XXL.
DELTA is gehomologeerd volgens de huidige standard ECE 22-05.
Gewicht: 1.760 +- 50gram

De prijzen starten vanaf 199,00 tot aan 219,00 euro. info IGM Trading