De Honda NC750X is één van de succesvolle modellen van Honda in Nederland (en in Europa), ondanks een stevige evolutie voor 2021, heeft Honda toch beslist om de NC750X in Nederland aan een lagere prijs aan te bieden. Een agressieve marktaanpak om de groei van Honda in Nederland te steunen.

De nieuwe Honda NC750X heeft meer vermogen, een hoger toerenbereik en een aangepaste overbrengingsverhouding van de versnellingsbak. Daarbovenop komt Throttle-By-Wire management, drie rijmodi en een verfijnd en uitgebreid Honda Selectable Torque Control (HSTC).

Het verbruik blijft even spectaculair laag als voordien en het rijklaar gewicht kon 6kg verlaagd worden. Het hertekende frame toont een scherpere styling en het unieke opbergvak vooraan is nog groter en handiger geworden. De zithoogte werd 30 mm verlaagd. Een nieuw windscherm, led-verlichting en een LCD-dashboard besluiten de 2021-update. Honda’s bekende Dual Clutch Transmission (DCT)-technologie blijft ook op deze NC750X een absolute meerwaarde.

De nieuwe rijklaarprijs bedraagt €8.799,- (was €9.558,-).

De DCT-versie gaat van €10.558,- naar een scherpe €9.999,- rijklaarprijs.

Dankzij deze sterk aanbieding hoopt Honda een stijging van 40% van zijn verkoop op dit model in Nederland te realiseren. Meer info op www.honda.nl