De Rieju MRT modellen tillen het 50cc segment naar een geheel nieuw niveau, dat ontdekten wij al in een eerdere TEST. De Rieju MRT 50 modellen worden aangedreven door de meest recente vloeistofgekoelde Minarelli AM6 2-takt motor. Deze motor is de beste 2-takt op de markt en is daarnaast zeer betrouwbaar.

Rieju MRT 50 SM Trophy

Het rijwielgedeelte van de MRT 50 is ook “State of the Art”. Het dubbele wiegframe zorgt voor een optimale gewichtsverdeling voor zowel het gebruik op de straat als off- road. De langere wielbasis zorgt voor meer tractie, wanneer het er wat ruiger aan toe gaat. Het agressief gelijnde bodywork en het design van de koplamp geven de modellen een volwassen uiterlijk. De kwalitatieve vering rondom met een instelbare mono schokdemper, in combinatie met het progressieve link systeem (PRS) zorgen ervoor dat deze modellen voor iedere rijder geschikt zijn.

Rieju MRT 50 Pro

Gebaseerd op de MRT 50, is de Pro uitvoering de benchmark waar iedereen zijn pijlen op richt. De geweldige traditie van het racen op wereld niveau heeft voor de ontwikkeling gezorgd, waardoor jij het beste uit deze machine kunt halen. In alle omstandigheden.

De laatste generatie AM6 2-takt vloeistofgekoelde motor is voorzien van een speciale cilinder en een aluminium uitlaatdemper om het maximale vermogen en koppel eruit te halen. Maar vermogen betekent niets zonder controle. Daarom is er een 40mm upside down voorvork gemonteerd in combinatie met een verstelbare achterschokdemper plus gasreservoir. Het progressieve link systeem achter zorgt voor een perfecte handling.

Verder is de Rieju MRT 50 Pro uitgerust met: een aluminium stuur met Domino race handvatten, gigantische Galver Wave schijfremmen (300 en 200mm) met voor een radiaal gemonteerde AJP Gold Series dubbel zuiger remklauw en staal omvlochten remleidingen. En let op de kleurstelling: de MRT 50 Pro wordt standaard geleverd in een ‘Race edition’ design, met speciaal gekleurde off-road voorvork protectoren en handkappen. 50cc just got serious!

De 2022 Rieju MRT 50 is verkrijgbaar in zwart en per direct beschikbaar, voor € 3.599,-
De 2022 Rieju MRT 50 Pro is per april beschikbaar voor € 4.199,- en komt in een rode kleurstelling.

Rieju MRT 50 SM Trophy

Zoek jij het avontuur liever op straat dan off-road, kies dan voor een van de Rieju 50cc Supermoto (SM) modellen. Deze zijn voorzien met dezelfde specificaties als hierboven beschreven en 17-inch aluminium velgen met sticky straatbanden.

De Rieju MRT 50 SM is verkrijgbaar in een zwarte kleurstelling voor € 3.599,-. De Rieju MRT 50 SM Pro is verkrijgbaar in het zwart (Black series), rood of blauw voor € 4.299,-. En allen beschikbaar vanaf april 2022.

Wil je echt iets unieks? Probeer dan de Rieju MRT 50 SM Trophy! Deze special edition is gebouwd met exclusieve onderdelen, om zo de coolste MRT in de line-up te creëren. Deze exclusieve onderdelen bestaan uit: een 41mm rood geanodiseerde R16V voorvork, een fat bar stuur, rode geanodiseerde uitlaatdemper, LED richtingaanwijzers, Galfer Wave remschijven, Olle achterschokdemper, SM spaakwielen set en nog vele andere rood gekleurde onderdelen zoals de Domino handvatten en carterdeksels. Val op tussen de menigte met deze vooruitstrevende wit/ rode styling van Rieju.

De 2022 Rieju MRT 50 SM Trophy is per direct beschikbaar voor € 4.599,-

Hijgen en kwijlen kan je bij de volgende dealeradressen