Mash Motorcycles kondigt met trots de lancering van zijn nieuwste schakelbrommer aan de nieuwe Mash Scrambler 50, nadat het merk ook al 2 motorscooters voorstelde.

Deze compacte 50cc-versie benadrukt het stoere karakter van deze bromfiets en vormt de perfecte fusie van iconische styling en jeugdvriendelijke cilinderinhoud.

Het onbetwiste succes van de 125cc Mash Scrambler heeft de weg vrijgemaakt voor deze nieuwe 50cc-versie, als antwoord op een groeiende vraag naar meer compacte en toegankelijke modellen. De Mash Scrambler 50 biedt een wendbare en dynamische rijervaring, perfect geschikt voor zowel stedelijke als landelijke omgevingen. Met zijn strakke lijnen en kenmerkende details is deze Mash  50 volledig in “Scrambler” -stijl en staat voor avontuur bij elke bocht en op elke straat. Dankzij zijn brandstoftank van 14 liter en een laag brandstofverbruik, levert de Mash Scrambler extra lang rijplezier.

Met een aantrekkelijke prijs van € 2.599 biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De nieuwe Mash Scrambler 50 is vanaf nu leverbaar.

Alle nieuwe Mash Motorcycles voertuigen hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar, inclusief onderdelen en arbeid, zonder kilometerbeperking.

Met een aantrekkelijke prijs van € 2.599 biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De nieuwe Mash is vanaf nu leverbaar. Alle nieuwe Mash Motorcycles voertuigen hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar, inclusief onderdelen en arbeid, zonder kilometerbeperking.

Kijk hier op de MASH pagina