Royal Enfield kondigt de lancering aan van haar gloednieuwe Riders Club of Europe, een community-gericht platform voor alle huidige en toekomstige Royal Enfield rijders, die alle aspecten van Royal Enfield’s ‘Pure Motorcycling’ bevat.

Royal Enfield Riders Club

Het hart van de club wordt gevormd door een uitgebreid programma met toegewijde ride-outs, merkervaringen en evenementen die erop gericht zijn om in heel Europa een sterke gemeenschap op te bouwen die toegankelijk zal zijn voor alle Royal Enfield rijders.

Het lidmaatschap zal het eerste jaar volledig gratis zijn voor alle bestaande en nieuwe Royal Enfield rijders. Er zal ook een welkomstgeschenk worden overhandigd aan alle nieuwe rijders om het lidmaatschap van de Riders Club of Europe te vieren.

Royal Enfield Riders Club

Vanaf 1 april zal de Riders Club of Europe volledig operationeel zijn en zal een schema van Covid-19-conforme activiteiten kunnen worden getoond op de volledig nieuwe Royal Enfield Benelux website.

Royal Enfield rijders die vanaf 1 april van hun motorfiets kunnen gaan genieten worden automatisch aangemeld, huidige Royal Enfield rijders kunnen zich vanaf 1 april aanmelden op de geheel nieuwe website www.royalenfield.com