Royal Enfield doopt maart 2022 om tot ‘Maand van de Twin’. Ter promotie van zowel de Royal Enfield Continental GT 650 als de Interceptor 650 wordt het nieuwe ‘Twin Styling Pack’ tijdelijk tegen een zeer gereduceerd tarief aangeboden (ruim 75% korting).

Maand van de Twin

Royal Enfield 650 Twins

De Royal Enfield 650 Twins, zijn eind 2018 geïntroduceerd en werden door motorliefhebbers op alle wereldmarkten bijzonder goed ontvangen. Of je nu een beginnend of ervaren rijder bent, deze Royal Enfields vervelen geen moment. De sportieve zithouding op de Continental GT en de ontspannen zithouding op de Interceptor, de eenvoudige bediening en levendige 648cc krachtbronnen met een vermogen van 47,5pk bij 7.150tpm en 52Nm koppel bij 5.150tpm, zorgen voor een beleving die zijn weerga niet kent. De Interceptor 650 – de typische roadster, won tal van prestigieuze prijzen over de hele wereld. Dit geeft aan hoe toegankelijk en aantrekkelijk deze motorfiets is voor veel rijders.

Maand van de Twin

Maart 2022, maand van de Twin

Ter promotie van zowel de Royal Enfield Continental GT 650 als de Interceptor 650 introduceert Royal Enfield het nieuwe ‘Twin Styling Pack’. Het Twin Styling pakket bestaat uit: aluminium beschermbeugels, een windscherm en een chromen skidplate. Normaal wordt dit accessoire pakket verkocht voor € 413,97 incl. BTW. Tijdens de maand van de Twin, in maart 2022, wordt dit pakket aangeboden voor slechts € 99,- incl. BTW. Een korting van ruim 75%!

Ga snel naar een dealer bij u in de buurt en vraag naar de mogelijkheden. Deze actie is geldig tijdens de genoemde actieperiode of zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want op=op.