Royal Enfield presenteert de nieuwe Bullet 500 Trials Works Replica. Deze gelimiteerde uitvoering van de Bullet is een eerbetoon aan de fabrieksmotorfiets van Johnny Brittain. Deze reed tot 1957 veel wedstrijden met Royal Enfield en behaalde meer dan 50 overwinningen in de 6 Days (ISDT), “Scott Trial” en andere kampioenschappen.

De Bullet Trials Works Replica heeft een 499cc 1-cilinder en levert 27,2 pk (5.250 toeren) en 41,3 Nm (4.000 toeren). Hij is geheel in trial outfit uitgevoerd en leverbaar in twee kleurvarianten, groen en rood. De lancering van deze unieke motorfiets zal plaatsvinden tijdens een exclusieve presentatie in Europa op het Wheels and Waves festival in Biarritz van 12 tot 16 juni, maar ook op het Café Racer Montlhery Festival op 22 en 23 juni. De levering van deze gelimiteerde motorfiets zal zijn in september.

De prijs wordt bekend gemaakt tijdens het Café Racer Montlhery Festival maar zal niet hoger zijn dan die van een Classic Chrome 500. Meer info op www.royalenfield-benelux.com