De lente komt eraan! Tijd om je motor te upgraden met ergonomische accessoires van Saito bij Louis.Op zoek naar een cool uiterlijk, ontspannen zitpositie of een speelsere handling? Het kan ook met een klein budget! Het toverwoord is in dit geval Saito. Dit is de naam van het accessoiremerk in het Louis-assortiment met de extra gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuw bij Louis is het aluminium stuur van Saito in het typische superbike-formaat met een breedte van 76 cm. Het onderdeel past op vrijwel alle naked of retro bikes met een standaard stuurklem van 22 mm en kost slechts 34,99 euro.

De zesvoudig verstelbare hendels voor rem en koppeling passen perfect bij elkaar. Ze hebben ook ABE en zijn beschikbaar voor vele modellen motorfietsen. Deze prachtige onderdelen zijn momenteel verkrijgbaar voor 39,99 euro per stuk in plaats van 59,99 euro.

Al met al een compleet nieuwe rijervaring voor nauwelijks meer dan 100 euro. Iedereen die met een standaardstuur heeft gereden, zal versteld staan: het voelt alsof de fiets tijdens de winter 20 kilo is afgevallen.

Trouwens, over verfraaien en verbeteren gesproken

Wat dacht je van een paar stuureindspiegels van Saito. Ze passen goed op het brede stuur, hebben een E-keurmerk en zijn ook verkrijgbaar voor een speciale prijs: 24,99 euro per stuk.