Conventionele stuurspiegels zijn oorspronkelijk ontworpen voor motorfietsen en zijn niet noodzakelijkerwijs geschikt voor montage op Vespa sturen. Hoewel er mogelijkheden zijn om de spiegels aan te passen aan de scooter, is dit natuurlijk niet ideaal. Met de SIP SERIES PORDOI stuureind spiegels, biedt SIP Scootershop u de spiegels die perfect geschikt zijn voor gebruik op de moderne Vespa.

Wat zijn de voordelen van de SIP PORDOI stuureind spiegels?

  • Stabiele grip
  • Lage trillingen
  • Verschillende kleuren
  • E-goedgekeurd
  • De stuurspiegel

De afzonderlijke onderdelen zoals de spiegelkop en de spiegelarm zijn CNC-gefreesd uit aluminium en vervolgens geanodiseerd of verchroomd. De spiegelkop is individueel instelbaar via het kogelgewricht.

Stabiele houvast

De extra schroef voor de bevestiging van de spiegel aan het stuurgewicht geeft de stuurspiegel een uiterst stabiele houvast – verdraaien tijdens het rijden wordt vrijwel onmogelijk.

Weinig trillingen

Door de solide spiegelarm worden minder trillingen van het voertuig op de spiegel overgedragen – een goed zicht naar achteren is ook bij hogere snelheden mogelijk.

E-keurmerk

Voor legaal gebruik in het wegverkeer is het E-keurmerk op de spiegel vrijwel verplicht. De eisen verschillen per bouwjaar / voertuigklasse enz., maar voor de zekerheid zijn de SIP stuurspiegels standaard voorzien van het E-nummer.

Installatievideo

Bestel de spiegelset snel via https://sip.shop/mirrorpordoi