E-scooters zijn steeds populairder, zowel bij consumenten als voor zakelijk gebruik. Ook emco heeft veel succes en blijft zich door ontwikkelen voor een nog hogere betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom heeft emco bij haar assortiment e-scooters een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe 37 Ah accu’s verkrijgbaar. Het voordeel van deze accu’s is de hogere actieradius en een intelligent Battery Management System, waardoor de accu een langere levensduur heeft.
Daarnaast is het frame van de emco NOVA volgens de nieuwe kwaliteitsnorm vervaardigd. Dit resulteert in een hogere kwaliteit. Dat geldt eveneens voor de emco NOVANTIC, die van een versterkte bagagedrager is voorzien. Tot slot wordt de emco NOVI standaard van “all weather” banden voorzien. Dit zorgt voor een optimale wegligging bij alle weertypen.

Bent u benieuwd wat emco nog meer te bieden heeft, bezoek emco e-scooters dan op één van de volgende vakbeurzen: Intermot Keulen, 2 – 7 oktober: stand C060 en D069. Ecomobiel Den Bosch, 9 – 11 oktober (gratis aanmelden tot 8 oktober, daarna 25,-). Recreatievakbeurs Hardenberg, 27 – 29 november.

Website: emco-scooters.com